Foto - EPA

Dostupan za derbi

FK Sarajevo uspio registrovati Mešanovića prije isteka roka · Saznajemo

Midhat Šljivak

Novi napadač FK Sarajevo Jasmin Mešanović (29) imat će pravo nastupa u sarajevskom derbiju protiv Željezničara.

Bordo klub je, kako nezavanično saznaje SportSport.ba, uspio da registruje 29-godišnjeg fudbalera prije krajnjeg roka (25. februar), pa će pojačanje bh. šampiona imati pravo nastupa u velikom derbiju protiv Željezničara.

Certifikat iz Fudbalskog saveza Slovenije za Mešanovića je u NSBiH stigao jučer, a danas je završena kompletna procedura oko registracije na radost navijača i struke Bordo tima.

To je sasvim sigurno dobra vijest za Vinka Marinovića koji ima problema sa napadačima i vidjet ćemo hoće li Mešanović dobiti šansu da debituje u najvećem derbiju bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, treba istaći da je uspješno okončana procedura oko registracije talentovanog veznjaka Dala Varešanovića.

Susret Željezničara i Sarajeva igra se 1. marta na Grbavici od 17:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.