Ponajbolji strijelac juniorske Premijer lige "zapao za oko" Sarajevu

Sreten Milošević zanimljiv bordo timu

Ponajbolji strijelac juniorske Premijer lige "zapao za oko" Sarajevu

E. Škorić

Sreten Milošević, 19-godišnji napadač Zvijezde 09, privukao je pozornost velikih timova, prije svih Sarajeva.

Milošević igra za juniore Zvijezde 09 i ove sezone je u 13 utakmica omladinske Premijer lige postigao 11 pogodaka, te sa Davidom Čavićem iz Borca dijeli prvo mjesto liste najboljih strijelaca.

Brojke same po sebi dovoljno govore, ali i pored toga, svi oni koji su pratili ovog mladog nogometaša, reći će da obećava i da je njegova budućnost svijeta.

A na Koševu već neko vrijeme gledaju dugoročno i žele osigurati svijetlu budućnost upravo dovođenjem talentovanih igrača. Zbog toga se na radaru bordo kluba našao mladi Milošević, koji je i sam nedavno u razgovoru za SportSport.ba priznao da bi volio da igra u dresu Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako bih morao izabrati nekoga onda je to svakako Fudbalski klub Sarajevo, koji osim odličnih navijača posjeduje i sve ostalo što treba da jedan fudbaler napreduje, te nadam se da ću jednog dana zaigrati za njih. Svakako Zvijezda 09 moj trenutni klub ima također posebno mjesto u mom srcu", rekao nam je Milošević.

Zvijezda 09 je upravo zahvaljujući Miloševiću vodeća na tabeli juniorske lige s 34 boda, a samo bod manje ima Sloboda, pa bi se u Tuzli također mogli obradovati eventualnim odlaskom ponajboljeg strijelca lige iz Etno sela Stanišić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Kako je ovo lijepo za procitati, kad je mladim igracima zelja da zaigraju u najvecem klubu!
16 2
gallardo.la
Ako FK Sarajevo zadrzi ovu politiku, narednih godina sigurno mozemo ocekivati milionske transfere. Daj Boze samo tu Evropu da izborimo vise
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti