Novi izazov za tim iz Zagreba

Mamić o duelu sa Tottenhamom: Za mene je moja ekipa najbolja na svijetu!

Samir Mlaćo

Zagrebački Dinamo će u osmini finala Evropa lige igrati protiv Tottenhama.

Tako su danas odlučile kuglice, a prvi meč se igra u Zagrebu.

"Veselimo se Tottenhamu jer smo dobili atraktivnog protivnika. Ne znamo još koja je situacija s domaćinstvima s obzirom na stanje u Engleskoj. Znamo ih, gledamo ih na televiziji i sigurno ćemo se dobro pripremiti. Ali prvo HNL", rekao je Dinamov trener Zoran Mamić nakon ždrijeba", prenosi index.hr.

Jose Mourinho je već gostovao Dinamu i to sa Real Madridom 2011. godine.

"On je top tri svjetskih trenera i za mene je to privilegija. Ne bih se usudio komentirati Mourinha, on je preveliki trener da bih rekao bilo što negativno. No ne igramo ni on ni ja i vjerujem da možemo pružiti dobar nogomet", rekao je Mamić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ističe da cijeni svoju momčad, ali i respektuje rivala.

"Mi ovo doživljavamo kao nagradu za sve što smo napravili u ovoj sezoni. Imamo dobro izbalansiranu momčad i nadam se samo da ćemo svi biti zdravi do te utakmice da pružimo što bolji otpor. Želimo im zadati glavobolje. Tottenham je velika ekipa s velikim trenerom, ali za mene je moja momčad najbolja na svijetu. Nitko nas ne može impresionirati."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.