Zaista odličan podvig

Vladan Kovačević se pohvalio na Instagramu nakon derbija protiv Željezničara

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jučer su u gostima remizirali protiv gradskog rivala Željezničara (0:0) u derbiju 20. kola Premijer lige.

Nakon više od dva mjeseca Premijer liga se konačno nastavila, te smo već u prvom kolu drugog dijela sezone gledali vječiti derbi.

No, derbi nije opravdao očekivanja i bilo je jasno da igračima još treba vremena da uđu u pravi ritam utakmica.

Ipak, u bordo taboru su sigurno zadovoljniji osvojenim bodom jer su zadržali prednost od devet bodova u odnosu na Željezničar.

Nakon utakmice oglasio se i golman bordo kluba Vladan Kovačević koji se pohvalio da je još jednom sačuvao svoju mrežu. Za Kovačevića je ovo već osma utakmica u sezoni da nije primio gol što je sigurno sjajan podvig.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored toga Sarajevo je i dalje jedini tim u tekućoj sezoni bez poraza jer na kontu imaju 13 pobjeda i osam remija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.