Naredno kolo Premijer lige u tri dana: Određena satnica

Derbi se igra na Koševu

Naredno kolo Premijer lige u tri dana: Određena satnica

S. Mlaćo

Prvenstvo u Premijer ligi nastavlja se susretima 21. kola.

Susreti se igraju u tri dana, petak, subotu i nedjelju.

Velež u petak dočekuje Borac od 18 sati uz prijenos na Areni TV, dok u subotu program otvaraju Krupa i Široki Brijeg susretom od 14 sati. Taj meč neće biti u direktnom prijenosu.

Tuzla City će ugostiti Željezničar isti dan u 16 sati uz prijenos na MOJA TV, a Sarajevo na Koševu Zrinjski od 19 sati. Taj meč prenosit će Arena TV.

U nedjelju Olimpik dočekuje Slobodu na Koševu od 14 sati (MOJA TV), a kolo će zatvoriti Radnik i Mladost duelom u Bijeljini od 17 sati. Susret će te moći gledati na Arena TV.

21. kolo Premijer lige BiH

Oglasi

Petak (05.03.)

FK Velež - FK Borac, 18:00 (Arena TV)

Subota (06.03.)

FK Krupa - NK Široki Brijeg, 14:00

FK Tuzla City - FK Željezničar, 16:00 (MOJA TV)

FK Sarajevo - HŠK Zrinjski, 19:00 (Arena TV)

Nedjelja (07.03.)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Olimpik - FK Sloboda, 14:00 (MOJA TV)

FK Radnik Bijeljina - FK Mladost Doboj Kakanj 17:00 (Arena TV)

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Celtic
Amateri!!! Samo ih budale mogu pratiti i gledati.
2 16
BordoBijeli
Joj kako su fino nastimali raspored Borcu da imaju dan vise odmora pred kup utakmicu.Borac 20.kolo odigrao u subotu znaci to je 6 dana odmora pred naredno kolo,dok mi i Zeljo imamo 5 dana odmora pred naredno kolo.I stavili ih u petak znaci imat ce dan vise odmora pred kup utakmicu.Ali nema veze
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi