Francuz odlučan da mijenja t im

Mbappe PSG-u saopštio da želi da ide, prednost daje klubu iz Engleske

Edmir Škorić

Klyian Mbappe spreman je da napusti Pariz i već je poznato u kojem klubu želi da nastavi karijeru.

Za talentovanog francuskog reprezentativca otimat će se mnogi velikani, a najviše se povezivao s Real Madridom. Međutim, britanski Times sada donosi vijest da je Mbappeov favorit - Liverpool.

Unatoč tome što je potrebna astronomska količina novca da se kupi Mbappe, Liverpool i dalje razmatra tu mogućnost na ljeto, a Timesov novinar Duncan Castles ubijeđen je da je igrač spreman da zaigra upravo na Anfieldu.

Castles je pojasnio da je igranje u Premier ligi san Mbappea, a da je osim Liverpoola klub koji se dopada Mbappeu i Manchester United, dok će svakako igraču biti primamljivi i pozivi Real Madrida i Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.