Foto: Armin Heric/fkz.ba

Damir Hrelja na Grbavici

FK Željezničar danas predstavio još jedno pojačanje

Edmir Škorić

Nakon što je objavljeno da je Anel Šabanadžović na posudbi do kraja sezone, FK Željezničar je objavio i da je Damir Hrelja novi član kluba.

Devetnaestogodišnji krilni nogometaš dolazi iz Goražda, a potpisao je ugovor do ljeta 2023. godine uz opciju produženja na još godinu dana.

On je s Plavima bio od početka priprema i svojim je zalaganjem i kvalitetama natjerao struku da ga zadrži i da mu se ponudi ugovor.

"Veoma mi je drago što sam se priključio najtrofejnijem klubu i mnogo sam sretan što sam dio tima i dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja kako ljudi u klubu tako i navijača. Atmosfera je odlična, svi su me sjajno prihvatili. Treninzi su odlični, dobro smo trenirali i idemo s jasnim ciljem, a to je borba za osvajanje trofeja. Još jednom ponavljam, dat ću sve od sebe da na dostojan način nosim dres FK Željezničar", istakao je Damir Hrelja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.