Vladan Kovačević se pohvalio na Instagramu nakon derbija protiv Željezničara

Zaista odličan podvig

Vladan Kovačević se pohvalio na Instagramu nakon derbija protiv Željezničara

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jučer su u gostima remizirali protiv gradskog rivala Željezničara (0:0) u derbiju 20. kola Premijer lige.

Nakon više od dva mjeseca Premijer liga se konačno nastavila, te smo već u prvom kolu drugog dijela sezone gledali vječiti derbi.

No, derbi nije opravdao očekivanja i bilo je jasno da igračima još treba vremena da uđu u pravi ritam utakmica.

Ipak, u bordo taboru su sigurno zadovoljniji osvojenim bodom jer su zadržali prednost od devet bodova u odnosu na Željezničar.

Nakon utakmice oglasio se i golman bordo kluba Vladan Kovačević koji se pohvalio da je još jednom sačuvao svoju mrežu. Za Kovačevića je ovo već osma utakmica u sezoni da nije primio gol što je sigurno sjajan podvig.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored toga Sarajevo je i dalje jedini tim u tekućoj sezoni bez poraza jer na kontu imaju 13 pobjeda i osam remija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MuzaferDuric
Zahvaljujuci suudiji st je ponistio cist go ni na kraju nema opsajda da je bio var bilo bi vama
2 21
SonPen1946
Najbolji golman lige ubjedljivo!!
20 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi