Oglasili se na Twitteru

U Barceloni su strpljivo čekali osvetu za Sevillinu objavu i uzvratili su na gospodski način

Endin Čaušević

Barcelona i Sevilla sinoć su odigrali odličan meč na Camp Nou u okviru revanš meča polufinala Kupa kralja.

Sevilla je u prvoj utakmici na svom terenu slavila sa 2:0, ali tu prednost nisu uspjeli da sačuvaju jer je Barcelona sinoć nakon produžetaka pobijedila sa 3:0 i plasirala se u finale.

Iz katalonskog kluba su odlučili da odgovore na provokaciju Seville još od 17. februara kada je Barca poražena sa 4:1 na svom terenu od PSG-a u Ligi prvaka.

Tada je hit bila fotografija kako Pique pokušava da uhvati Mbappea, a i iz Seville su to objavili na Twitteru. u Barci su strpljivo čekali na osvetu, te su je dočekali nakon sinoćnje utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Fudbal se radi o poštovanje. Laku noć", poručili su iz Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.