Novi problemi za Borac, još jedan stoper van stroja za naredni prvenstveni meč

Adnan Beganović

U posljednjem kolu drugog od tri dijela premijerligaške sezone Borac će u Banjoj Luci snage odmjeriti sa Radnikom iz Bijeljine.

Nakon pobjede nad Olimpikom i današnjim porazom od Veleža, Borac će do novih bodova u borbi za izlazak na evropsku scenu pokušati doći u duelu sa Radnikom.

No, i ovom susretu Borac će biti znantno oslabljen, a da stvari po šefa struke Marka Maksimovića budu još gore, zbog suspenzije izazvane žutim kartonima, van stroja će biti Dejan Uzelac.

Naime, ovaj stoper u Mostaru je dobio žutu karton, a kako je iz Slobode "donio" pet opomena, suspendovan je za duel sa Radnikom.

Podsjetimo, dva standardna stopera Borca, Marko Jovanović i Đorđe Milojević zbog povreda su propustili duel sa Veležom, a male su šanse da će biti spremni za Radnik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti