FOTO - EPA

Koeman: Da li ću ostati u Barceloni? Vidjet ćemo, novi predsjednik će donositi odluke

Adnan Beganović

Barcelona će uskoro dobiti novog predsjednika, a kako se bliže izbori sve više se špekuliše i o budućnosti Ronalda Koemana u ovom slavnom klubu.

U posljednje vrijeme španski mediji sve više pišu o odlasku Koemana iz Barcelone nakon predsjedničkih izbora, a o ovome je danas govorio i trener španskog kluba.

On je istakao da se zbog takvih priča ne živcira i da misli samo na svaku narednu utakmicu.

"Navijači i mediji zainteresirani su za stvaranje kontroverze. Najvažnije mi je ne živcirati se zbog ovoga i koncentrisati se na pripremu ekipe za predstojeće utakmice. Dakle, to me ne zanima. Ne živcira me kad čujem ime Xavija i drugih trenera", rekao je Koeman.

"Novi predsjednik bit će izabran ovog vikenda, on će donositi odluke. Pričat ćemo. Dosadila su mi ova pitanja i primam ih već duže vrijeme. Važno je da Barcelona ima predsjednika, jer je to najveći klub na svijetu. To je važno za moju budućnost i za budućnost tima. To je neophodno za poboljšanje procesa u klubu", dodao je Koeman.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.