U nedjelju je madridski derbi, a za koga će navijati trener Barcelone?
FOTO - EPA

U nedjelju je madridski derbi, a za koga će navijati trener Barcelone?

A. Beganović

U nedjelju je u okviru 26. kola Primere na rasporedu veliki madridski derbi između Atletica i Reala.

Atletico je trenutno vodeća ekipa prvenstva sa 58 doboda, a Barcelona i Real uz utakmicu više imaju i po pet bodova manje, tako da bi popularne Jorgandžije pobjedom vjerovatno izbacile Real iz borbe za titulu.

Ovaj duel s mnogo pažnje, pogotovo ako u subotu dobiju Osasunu, posmatrat će i u Barceloni čiji trener Ronald Koeman se na današnjoj press konferenciji osvrnuo i na madridski derbi.

"Za nas je utakmica protiv Osasune važna jer u nedjelju igraju Atletico i Real što znači da će jedna ili obje ekipe izgubiti bodove. Osasuna je kvalitetan protivnik i moramo osvojiti bodove kod kuće", rekao je Koeman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek je bolje da ekipa koja ima više bodova na tabeli izgubi bodoe, a to je u ovom slučaju Atletico. No, ne smijem previše se osvratiti na taj susret i moramo naš posao odraditi što je bolje moguće", dodao je trener Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Śmeker007
Barca mora osvojiti bodove kod kuce, a igraju u gostima ?! Hahahaha bravo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi