Trener Rođenih prezadovoljan

Dudić ocijenio igrače za izvedbu protiv Borca

Midhat Šljivak

Velež je sjajnom igrom večeras u Mostaru lagano savladao Borac sa 2:0.

Ekipa Feđe Dudića odigrala je odličan meč i na kraju je zasluženo slavila pobjedu. Trener Rođenih je itekako zadovoljan.

"Zaslužena pobjeda i mislim da je razlika trebala biti veća. Njima je najbolji igrač bio Pavlović, pogotovo u drugom poluvremenu gdje je odbranio dvije-tri stopostotne prilike. Dali smo gol na vrijeme bilo smo bolji, najavio sam ovakvu utakmicu i mislim da smo napravili dobar skauting za utakmicu. Nama je ovaj meč podstrek za dalje. Ako Borac ima pravo da se nada plasmanu u Evropu, onda imamo i mi, to smo danas pokazali", rekao je Dudić i dodao je:

"Najviše mi je drago što je utakmica prošla u fer i sportskom nadmetanju. Puno se pričalo o utakmici jer znamo šta se sve dešavalo u Banjaluci. Očekujem i u tamo ovakvu atmosferu", rekao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju je dao ocjenu svoje ekipe u ovom susretu.

"Tražim uvijek bolje, ali ako ćemo od 1 do 10, dao bih neku osmicu. Ima prostora za napredak, ne mogu uvijek da kažem 10, ali sigurno jedna od boljih izvedbi otkako sam na klupi Veleža"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.