Trener Plavih sa Grbavice

Osim nakon poraza na Tušnju: Neke stvari treba i znati, a ne samo željeti

Midhat Šljivak

Željezničar je poražen na Tušnju od Tuzla Cityja sa 2:0.

Trener tima sa Grbavice Amar Osim nema razloga za zadovoljstvo nakon ove utakmice. Istakao je da ne zna da li je presudio kvalitet ili želja u današnjem meču.

"Da li je to volja, kvalitet i želja, to ćemo analizirati. Treba neke stvari i znati, ne samo željeti", rekao je Osim za SportSport.ba i nastavio je:

"Znali smo da će biti tvrda utakmica, gdje smo znali da ne smijemo od početka imati negativan rezultat jer su oni iskusna ekipa i znaju igrati na prekide. Uspjeli smo primiti gol umjesto da povedemo i utakmica je otišla u drugom smjeru. U drugom smo poluvremenu ušli u pogrešan ritam, igrali naopako u odnosu na teren i protivnika. Radili smo neke stvari koje nismo trebali. Pobjeda jeste zaslužena, ali previsoko je 2:0 jer nisu ni oni imali neke šanse, ali dobro".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novu utakmicu ova dva tima igraju u srijedu u Kupu BiH.

"Novi okršaj je u srijedu. Pokušat ćemo se bolje spremiti i očekujem drugačiju utakmicu", rekao je Osim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.