24

Komentari (24)

DadiG
Jao reportera i postavljanja pitanja.
Chico
Amar Osim: Moramo se vratiti footballu.
Lafac
Ti si Brko kriv najviše!! Guras Stilu, Veselog.. koji su u rangu treće lige kako igraju. Zar ne vidiš i ne želiš da vidiš od svoje tvrdoglavosti da radiš zadnjih 5 kola katastrofa? Zbog ovoga je letjela bivša uprava a kako je krenulo i tebe isto čeka.
payron
A kakvu to prijavu dobijam za komentar koji nema nista sto bi vređalo nekoga molim za objasnjenje pozzz
user1582376900
Bruka i sramotA.. Ali kad dugujes igracima 7 plata, a zadnju dobili sredinom januara, onda je ovo rezultat. Kad dozvolis da nemas para da lecis igraca koji se povredi na terenu, nego igrac sam finansira, onda se to zeve bruka i sramota. Bruka i sramita za 100g kluba. Podrska igracima se treba dati, jer nije lako ziveti bez para.. Nihe lako igrati utakmucu a znas da nemas posle utakmice za kafu da platis. Jadno
Brazuka
user1593509319
Amar Osim da je trener Tuzla City bio bi samoion BiH
MUFCDOGROBA
BlueBoys
22 + tebi zakrhamo da se ne pitas.
payron
Ti Amare veze nemas sa fudbalom ime ne igra niti vodi ekipu treba nesto i znati a ti si po tom pitanju truba
TesanjskiBrnjo
Amar Osim je najveca trenerska prevara u historiji ove nase drzave. Cestitke mom rodji Husrefu sto je jos jednom ubio, unistio, pos.rao, pok.enjao, uplakao Manijake.
Asam85
Vidi se da si pitar i to onaj pravi-brnjo, sve ti biseri iz usta. Kako te nije stid ovo napisati?!
TesanjskiBrnjo
Tisina stocaru
blacky
Šeraniću prekidaj prvenstvo nece oni nigdje hahahah
Mujci
Amare,vrijeme je da polako dižeš sidro.Stvarno je vrijeme
user1571956549
Samo da kazem GLABAJ GA SABITAGAAA BENEVENTO

Komentar i 3 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

frkt
Mislis mi neke sanse nismo imali, od**** iz kluba
Uranija
Neka ga još bar 10 godina
BordoBijeli
@frkt Sta sad ne valja a do jucer ga dizali u nebo?HAHAHAHA e moji mitomani.Neka vam ga jos 10 godina najmanje aBd.Supet vam ide kako vam je dosao evo sta ste sve uspjeli:Izgubili ste 2 derbija,Mi vam pobjegli 20 bodova,ostali ste bez Evrope,Mi vam drugu godinu osvojili titulu,Ove godine vam bjezimo trenutno 9 bodova a vecerss ce bitj 12,Jedno kolo u Evropi niste prosli 3 godine.Svaka cast,nemojte molim vas Amawa skidati samo,eto molim vas neka ga
BlueBoys
Nemoj da ti ode pljuvacka na stranu da se zagrcnes od smijeha poglavico napacena. Hos vode preko masica? Jos jedan tipicni Indijanac koji vise mrzi Zelju nego sto voli Torpedo. Xaxaxxa...Ruska futo. Do prije par sezona kad ste zderali virsle i pastete nisi ni pratio premijer ligu.
BetonskiMozgovi
Dosta je i tebe Brko više, ovo je tvoje maslo..
Sarbit2019
OSTANI AMAWE ne slušaj dusmane oni ne vole Željkana...ŽELJKAN TO SI TI AMAWE.
Chico
Amar Osim: vratimo se footballu.
WOLF20
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.