Foto - EPA

Low otkrio

Njemački selektor za maj najavio veliku odluku o pozivima u reprezentaciju

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Joachim Low saopštio je danas kako će u maju donijeti jako bitnu odluku za nacionalni tim.

On je odavno sa spiska reprezentativaca prekrižio Thomasa Mullera, Jeromea Boatenga i Matsa Hummelsa i oni u nisu dobijali pozive u nacionalni tim.

Iako je bio pod velikim pritiskom da ih vrati u ekipu, Low nije mario i nije pozivao ove iskusne igrače za akcije reprezentacije.

Ipak, vrlo je moguće da će neko od njih putovati na Evropsko prvenstvo narednog ljeta. Low je na poluvremenu utakmice između Bayerna i Borussije najavio da će u maju donijeti konačnu odluku o njima.

Njemačka ima veliki kvalitet gotovo na svim pozicijama, ali definitivno da se navijači ne žele odreći iskusnog trojca koji im je godinama donosio dosta radosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.