Igor Karačić je navijač Zrinjskog

I slavni rukometaš slavi pobjedu Zrinjskog na Koševu

Edmir Škorić

Od jeseni 2019. godine Sarajevo nije poraženo u Premijer ligi i Kupu BiH, no to se sinoć promijenilo.

U derbiju 21. kola Premijer lige, Zrinjski je na Koševu iznenadio aktuelnog prvaka i lidera, pa je slavio s 1:0 golom Juranovića, čime je na neki način osujećena namjera Bordo tima da što prije okonča priču o tituli.

Istina je, Sarajevo ima i dalje dobru zalihu od osam bodova, ali do kraja ima 11 kola i nije isključeno da se ostale ekipe uključe u borbu za prvo mjesto.

U Mostaru se slavila i slavi se jučerašnja pobjeda preporođenih Plemića pod vodstvom Sergeja Jakirovića, a istu je proslavio i slavni hrvatski rukometaš Igor Karačić, Mostarac i nekadašnji član RK Zrinjski, a danas igrač Kielcea.

Karačić je ostavio srce i emotikon koji pokazuje mišiće na objavu Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo da Igor igra za reprezentaciju Hrvatske, dok je njegov brat Ivan dugogodišnji član bh. reprezentacije u rukometu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.