Postignut dogovor

Željezničar i Olimpik igraju u ponedjeljak

Edmir Škorić

Utakmica 22. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Olimpika igra se nareednog ponedjeljka.

Nakon slabog otvaranja drugog dijela sezone i jednog boda iz dva meča, Plavi žele konačno trijumfovati, ali neće biti lako, budući da je Olimpik podigao formu i evo danas je na Koševu nadigrao Slobodu (2:0).

Inače, zanimljivo da će Olimpik opet igrati u ponedjeljak, budući da se duel na Grbavici igra za sedam dana, 15. marta, s početkom u 17 sati.

Treba naglasiti i da će ovu utakmicu navijači moći da prate putem Moja TV.

U ostalmim susretima 22. kola Premijer lige sastaju se Mladost i Krupa, Široki i Sarajevo, Zrinjski i Tuzla City, Sloboda i Velež te Borac i Radnik, ali za sada nisu potvrđeni termini tih duela.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.