Pokušava se vratiti u formu

Jović optimističan: 23 godine, član sam Reala, igram jednu od najboljih liga na svijetu...

S. Mlaćo

Srbijanski napadač Luka Jović u Eintracht Frankfurtu pokušava da se vrati u golgetersku formu.

U Realu se nije pokazao, pa je uslijedila posudba koja je pokazala da nije 'zaboravio' igrati.

Nedavno je priznao da nije baš u top fizičkoj formi, s obzirom da je imao problema sa povredama u Realu.

"Imam 23 godine, igram jednu od najboljih liga na svijetu, u sjajnom timu. Nadam se da ću se sa Srbijom plasirati na Svjetsko prvenstvo, a važno je znati da sam još uvijek član Reala. Trenutno mi je najvažnije da se vratim u formu", rekao je Jović.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nedavno je kazao da je u Realu imao problema sa Zidaneom zbog nevjerovatnog razloga.

"Ne bih ulazio u detalje. Svakako su obojica fenomenalni treneri. Već sam rekao Zidaneu da je pošten i fenomenalan čovjek. Sa sadašnjim trenerom imam bolju komunikaciju, jer obojica govorimo engleski. Sa Zidaneom nisam imao dobru komunikaciju, jer on ne govori engleski, a ja ne znam španski", istakao je Jović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.