Modri se neće tek tako predati

Ademi tvrdi da je Mourinho rođeni pobjednik, ali pronašao je prednost Dinama u dvomeču s Tottenhemom

Edmir Škorić

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sastaje se s Tottenhamom u mečevima osmine finala Evropske lige.

Arijan Ademi, veznjak Dinama, svjestan je kakav protivnik čeka Modre, ali uvjeren je da i njegov tim ima čemu da se nada.

"Očekujem da ćemo izaći uzdignute glave i dati sve od sebe na terenu. Tottenham je u top 3 momčadi u Engleskoj i očekujemo težak zadatak jer opasnost dolazi sa svih strana. Moramo svi pomagat i u odbrani. Ne osjećam pritisak. Mi smo mirni i svjesni opasnosti koja dolazi. Vidjet ćemo u četvrtak koja će prednost biti u tome što oni nemaju puno podataka o nama, ali siguran sam da će pokušati otkriti zašto je Mourinho rođen kao pobjednik", rekao je Ademi, dodavši:

"Svaka utakmica donosi nešto svoje. U hrvatskoj ligi to je borba za naslov, u Evropi je bitka za daljnji napredak", rekao je Ademi.

Tottenham u četvrtak u 21 sat dočekuje Dinamo, a revanš je sedam dana kasnije u Zagrebu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.