Mamić o duelu sa Tottenhamom: Za mene je moja ekipa najbolja na svijetu!

Novi izazov za tim iz Zagreba

Mamić o duelu sa Tottenhamom: Za mene je moja ekipa najbolja na svijetu!

S. Mlaćo

Zagrebački Dinamo će u osmini finala Evropa lige igrati protiv Tottenhama.

Tako su danas odlučile kuglice, a prvi meč se igra u Zagrebu.

"Veselimo se Tottenhamu jer smo dobili atraktivnog protivnika. Ne znamo još koja je situacija s domaćinstvima s obzirom na stanje u Engleskoj. Znamo ih, gledamo ih na televiziji i sigurno ćemo se dobro pripremiti. Ali prvo HNL", rekao je Dinamov trener Zoran Mamić nakon ždrijeba", prenosi index.hr.

Jose Mourinho je već gostovao Dinamu i to sa Real Madridom 2011. godine.

"On je top tri svjetskih trenera i za mene je to privilegija. Ne bih se usudio komentirati Mourinha, on je preveliki trener da bih rekao bilo što negativno. No ne igramo ni on ni ja i vjerujem da možemo pružiti dobar nogomet", rekao je Mamić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ističe da cijeni svoju momčad, ali i respektuje rivala.

"Mi ovo doživljavamo kao nagradu za sve što smo napravili u ovoj sezoni. Imamo dobro izbalansiranu momčad i nadam se samo da ćemo svi biti zdravi do te utakmice da pružimo što bolji otpor. Želimo im zadati glavobolje. Tottenham je velika ekipa s velikim trenerom, ali za mene je moja momčad najbolja na svijetu. Nitko nas ne može impresionirati."

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi