FOTO - EPA

Građani na ljeto kreću po zvijezdu Atletica

Adnan Beganović

Trenutni lider Premiershpa, Manchester City, u ljetnom prelaznom roku će pokušati iz Atletico Madrida dovesti Joao Felixa.

Manchetser City je i ranije pokušavao dovesti Felixa, no ovaj sjajni mladi veznjak je na kraju iz Benfice prešao u Atletico.

Ipak, to nije obeshrabrilo Građane, koji su ga pratili cijelo vrijeme i u ljetnom prelaznom roku će pokušati sa čelnicima popularnih Jorgandžija dogovoriti njegov transfer.

Nije poznato koliko su novca spremni izdvojiti, no s obzirom da Felix imao ugovor do ljeta 2026. sa Atleticom, sasvim sigurno će to biti jedan od najvećih transfera u historiji.

Podsjetimo, Atletico je Bennfici za Felixa platio 126 miliona eura, a u 67 utakmica odigranih za klub iz Madrida postigao je 19 pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.