Na jedan tim se mora obratiti pažnja

Šta nas čeka pred novi vikend Fantasy SportSport.ba lige?

Midhat Šljivak

Igrači Fantasy SportSport.ba lige i u vikendu koji je pred nama imat će svoje dileme kada je u pitanju izbor ekipe.

Ono što je jako bitno za sve igrače je činjenica da u 22. kolu neće biti velikih izostanaka, a ekipa na koju treba obratiti pažnju je tuzlanska Sloboda.

Sa klupe je otišao Gradimir Crnogorac, na klupi će protiv Veleža biti Adnan Osmanhodić i Adnan Jahić, pa su moguće određene promjene u igračkom kadru.

Ono što je sigurno je da u ovom kolu u Slobodi zbog kartona neće igrati Abid Mujagić, a na terenu iz ostog razloga u ostalim ekipama neće biti Ivan Enin (Zrinjski), Nikola Dujaković (Krupa), Dejan Uzelac (Borac), te Marko Žulj (Mladost).

Velikih promjena u sastavima bh. premijerligaša vjerovatno neće biti i očekuje se da sve ekipe budu potpuno spremne za utakmice koje ih čekaju.

U proteklom kolu Milan Vušurović je donio najviše bodova igračima Fantasyja. Osvojio je ukupno 10 bodova, a vidjet ćemo može li ovaj fudbaler Radnika nastaviti seriju i u meču protiv Borca. 

Veliki broj igrača odlučio je da u ekipu ubaci veznjaka Tuzla Cityja Gorana Brkića, dok je najčešći kapiten u prošlom kolu bio Semir Štilić, koji nije opravdao očekivanja.

Ako već niste napravili određenu izmjenu unutar tima to možete učiniti do subote u 11:30 sati.

Igranje SportSport.ba Fantasy omogućili su vam Mozzart kladionica i Sarajevska pivara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.