Kanurić i zvanično igrač Sarajeva

Pao potpis na Koševu

A. Beganović

Mladi golman, koji je prošao i bh. omladinske selekcije, Adnan Kanurić od danas je i službeno igrač aktuelnog bh. prvaka Sarajeva.

Nakon završene papirologije, mladi golman Adnan Kanurić potpisao je trogodišnji ugovor sa Sarajevom- Riječ je o igraču koji se Bordo ekipi pridružio krajem prošle godine, a koji zbog pogreške u FIFA TMS sistemu do sada nije imao pravo nastupa u zvaničnim utakmicama.

Kanurić je presretan zbog završenog transfera, a o ekipi priča biranim riječima.

"Drago mi je da smo napokon uspjeli da realizujemo transfer i da sam i zvanično član FK Sarajevo. Sa ekipom sam već par mjeseci i o ovom kolektivu i atmosferi imam samo riječi hvale, te se nadam da ću boje Bordo kluba braniti i u zvaničnim utakmicama u što skorijem periodu", za zvaničnu stranicu Sarajeva je istakao mladi golman.

Za Sarajevo je već upisao i tri nastupa u prijateljskim utakmicama, a do sada je nastupao za LASK, RB Salzburg, SA Deutz, Fortunu Koln, Stoke City, te SFK Sered iz kojeg je i došao u redove bh. prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.