Strašan tim ima Pep

Pogled na klupu Manchester Cityja navodi na razmišljanje

Edmir Škorić

Manchester City večeras gostuje Fulhamu, a Pep Guardiola odlučio je promijeniti čak sedam standardnih igrača.

Nada se Pep da će City i bez ključnih igrača doći do pobjede, ali njegovi izabranici jednostavno ne uspijevaju pronaći put do domaće mreže.

Ipak, moglo bi se očekivati u nastavku da Pep ubaci nekoga od svojih ključnih igrača kako bi se dobio meč na Craven Cottageu. Također, Pep prvi put poslije dugo vremena igra s tri stopera, ali i sa dva klasična napadača (Aguero i Jesus).

A pogled na klupu Cityja večeras prosto navodi na razmišljanje, pa tako imamo sljedeće rezerviste:

De Bruyne, Mahrez, Foden, Gundogan, Walker, Fernandinho, Zinčenko, Eric Garcia i uz sve to, Sterling nije u protokolu iako nije povrijeđen. To najbolje govori kakavu ekipu ima Pep na raspolaganju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.