Treneri nakon meča

Musemić sasvim jasan: Nemamo namjeru stati

Midhat Šljivak

Tuzla City je savladao Zrinjski u Mostaru sa 2:1.

Prva je to pobjeda ovog tima u historiji protiv Plemića u Mostaru, a Husref Musemić

"Zaslužili smo pobjedu. Kvalitetno smo odigrali prvo poluvrijeme, ali smo u nezgodno vrijeme primili gol. Tražio sam da ostanemo na tom nivou, ali smo možda iskoristili to što su imali određene probleme, mada i mi nismo imali nekoliko bitnih igrača", rekao je Musemić za Arena Sport i dodao je:

"Igrat ćemo svaku utakmicu da napravimo što bolji rezultat. Nećemo stati na ovome i probat ćemo da održimo ovaj nivo forme, rekao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sergej Jakirović sa druge strane smatra da je remi ipak bio realniji ishod.

"Imali smo puno problema i tokom same utakmice. Oni su danas napravili jednu grešku manje nego mi. Realno bi bio remi, ali moram im čestitati na pobjedi", rekao je Jakirović

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.