Dujković je otišao iz Kaknja nakon godinu dana, a njegov nasljednik bi trebao biti poznat u narednim danima

Dujković napustio Kakanj

FK Mladost Doboj Kakanj ostala bez trenera golmana · Zvanično

Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja nakon 22.kola nalaze se na poziciji devet u Premijer ligi, koja i naredne sezone garantuje igranje u najjačem rangu takmičenja.

Ipak klub iz Kaknja vodit će veliku bitku sa Slobodom, Radnikom, Olimpikom i Krupom za opstanak u ligi. Razlog za zadovoljstvo u redovima Mladosti može biti posljednja utakmica, igra i pobjeda Mladosti nad Krupom golom Hiroša.

Kakanjci su odigrali možda i ponajbolji meč u ovoj sezoni, a zašto pobjeda nije bila s većom gol razlikom, gosti mogu zahvaliti svom čuvaru mreže, koji je branio sjajno.

Mladost će u narednom meču za vikend gostovati kod Borca, te će imati priliku da pokušaju iznenaditi favorizovanog domaćina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je Mladost nakon otvaranja drugog dijela sezone i poraza od Širokog Brijega 0:1 na domaćem terenu ostala i bez trenera golmana. Ratko Dujković, koji je u Kakanj stigao prije godinu dana, kako saznajemo nakon razgovora s prvim čovjekom Mladosti spakovao je stvari i otišao iz kluba.

Tako je Mladost protiv Radnika i Krupe bila bez trenera golmana, a ovaj problem bi se trebao riješiti u narednom periodu, odnosno klub je u potrazi za novim trenerom čuvara mreže ovog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.