Flick najavio

Coman i Neuer bi mogli propustiti sutrašnji revanš protiv Lazija

Edmir Škorić

Kingsley Coman i Manuel Neuer danas nisu trenirali i upitan je njihov nastup sutra protiv Lazija u uzvratu osmine finala Lige prvaka.

Bayern ima 4:1 iz prve utakmice s Olimpica i svakako je pred prolaskom u četvrtfinale, ali Hansi Flick ne želi ništa prepustiti slučaju. On će procijenit istanje Neuera i Comana do utakmice, pa tek onda odlučiti hoće li ih uvrstiti u tim.

“Zadovoljan sam onim što smo napravili u prvoj utakmici. Odigrali smo sjajnu utakmicu ”, rekao je trener na konferenciji za novinare.

"Mi smo u nizu pobjeda i želimo nastaviti tim tempom. Danas nisu trenirali Coman i Neuer, ali ima još vremena do utakmice. Stoga ne mogu govoriti o mogućoj prvoj postavi. Neuer je imao grip, a Coman probleme s mišićima. Moramo da pričekamo i vidimo jesu li spremni da zaigraju sutra", dodao je Flick.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.