Foto - FK Klis

Nedim Kudra za SportSport.ba

Reakcija iz FK Klis nakon žrijeba Kupa: Razlika je ogromna, ali nećemo se predati

Midhat Šljivak

FK Klis je najveće iznenađenje u ovosezonskom izdanju Kupa Bosne i Hercegovine.

Ekipa iz Buturović Polja našla se u polufinalu takmičenja, a tamo će igrati dvije utakmice protiv FK Borac.

Trener kluba Nedim Kudra je za SportSport.ba nakon žrijeba istakao da je razlika u kvaliteti ogromna, ali da će njegov tim dati sve od sebe u ovim duelima.

"Razlika je ogromna, ali ćemo dati sve od sebe", prve su riječi trenera FK Klis Nedima Kudre nakon što je njegov tim izvukao FK Borac u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine.

Nastavio je potom...

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ja mogu obećati borbu i zalaganje mojih igrača u te dvije utakmice. Pokazali smo da se možemo nositi sa jačima, a u Kupu se uvijek desi neko čudo, manji klubovi izbace puno bolje i jače, pa se tako i mi nećemo predavati. Moramo vjerovati u sebe, znamo ko je Borac, znamo njihovu bogatu tradiciju i kakav je to tim. Ne ide im baš najbolje u posljednjim utakmicama, ali ovo je polufinale Kupa i siguran sam da će dati sve od sebe da dođu do finala", rekao je Kudra.

Prvi meč Borca i Klisa igra se 7. aprila u Banjaluci, a revanš je 21. aprila u Buturović Polju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.