Zbog korone priključena za respirator

Tragedija bivše supruge nekadašnjeg igrača Arsenala: Skoro ostala bez nosa, a sad se bori za život

Endin Čaušević

Bivši igrač Arsenala, Andrei Arshavin, prolazi kroz najteže trenutke u svom životu.

Ruski mediji objavili su danas da je Arshavin ovih dana totalno izgubljen jer se njegova bivša supruga Alisa Arshavina bori za život.

Oni su zajedno bili nekoliko godina i imaju jedno dijete. Alisa je završila nedavno u bolnici zbog akutnog pankreatitisa i peritonitisa i bila je u umjetnoj komi.

Međutim, kada se krenula oporavljati i vraćati normalnom životu zarazila se koronavirusom zbog čega je ponovo u teškom stanju.

Njema majka Natalia potvrdila je da se Alisa bori za život i da je priključena na respirator. Njena pluća su itekako stradala i pitanje je da li će se uspjeti izvući iz svega toga.

Ovo je itekako potreslo i Arshavina iako su se oni razveli prije nekoliko godina.

Također, bolest joj je skoro uništila nos, a nizom operacija to je nekako uspjela da riješi. No, u najgorem trenutku se zarazila koronom i trenutno se bori za život.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.