Dinamov naredni rival je Villarreal

Oršić: Ostanimo ponizni i skromni, forma može pasti

Edmir Škorić

Dinamo će u četvrtfinalu Evropske lige odmjeriti snage s Villarrealom.

Žrijeb završnice Evropske lige pratio se na Maksimiru nakon velike pobjede nad Tottenhamom, a Modri na kraju mogu biti i zadovoljni rivalom.

Trener Damir Krznar i junak pobjede nad Spursima, Mislav Oršić, dali su komentare odmah po saznanju ko ih čeka u četvrtfinalu.

''Trebamo ostati ponizni i skromni i ići iz utakmice u utakmicu. Sve se može brzo preokrenuti i forma može pasti'', izjavio je Oršić upitan koliko je Villarreal dobar žrijeb.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

''Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna, možemo proći tu stepenicu. Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku", kazao je Krznar.

Inače, Dinamo bi u slučaju plasmana u polufinale igrao protiv Arsenala ili Slavije Prag.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.