Reakcije na žrijeb

Salihamidžić: PSG ima Mbappea, ali želimo odbraniti trofej u Ligi prvaka

Edmir Škorić

Bayern će u četvrtfinalu Lige prvaka u reprizi prošlogodišnjeg finala igrati protiv PSG-a.

Aktuelni prvak Evrope smatra se prvim favoritom za osvajanje trofeja, no Bavarce čeka težak zadatak. Prvo ispred sebe imaju PSG, a zatim možda i Manchester City u polufinalu, ukoliko engleski klub ne dozvoli Borussiji Dortmund senzaciju.

"Igrali smo s PSG-om finale prošle sezone i vidjeli smo koliko su kvalitetni. Imaju novog trenera koji radi dobar posao. Također, PSG ima vrhunske igrače kao što je Mbappe, koji ima apsolutno sve, a tu je i Neymar... Međutim, želimo igrati finale, želimo opet osvojiti ovaj trofej", rekao je sportski direktor Nijemaca Hasan Salihamidžić.

Komentar na žrijeb dao je i trener Hansi Flick.

"U četvrtfinalu su samo jaki timovi. To je najboljih osam ekipa u Evropi. PSG ima sjajnu momčad, već smo to svi vidjeli, ali nadam se da ćemo ih eliminisati u četvrtfinalu", kazao je Flick.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.