Sredina koja mu je dobro poznata

Rahimić sa Ivicom Olićem pred trenerskim angažmanom

Bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić nalazi se pred novim angažmanom. Naime, Olić će vjerovatno preuzeti ruski CSKA, o čemu se mnogo piše u toj zemlji.

CSKA je loše otvorio sezonu, te je došlo do smjene trenera Viktora Gončarenka.

Ruski mediji pišu da će sada predstaviti Olića, a zanimljivo da će mu pomoćnik kako navode biti nekadašnji bh. reprezentativac, nedavno imenovani pomoćnik selektora reprezentacije BiH Ivayla Peteva Elvir Rahimić.

Rahimić uživa veliku reputaciju u CSKA i ruski mediji prenose da će navijači dočekati sa oduševljenjem, no da je upitno kakav doček imati Olić.

Olić je trenutno pomoćnik Zlatka Dalića na klupi reprezentacije Hrvatske i to mu je za sada jedini trenerski angažman. To može biti veliki problem s obzirom ga zaista čeka 'užarena' klupa.

Karijeru je Olić završio u Munchenu 1860, a kao igrač nastupa za je klub iz Moskve.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.