General nikada ne okreće leđa domovini: Bosni i Hercegovini sam uvijek na raspolaganju

General nikada ne okreće leđa domovini: Bosni i Hercegovini sam uvijek na raspolaganju

Adnan Beganović

Legendarni bosanskohercegovački fudbaler, Elvir Rahimić, biće desna ruka Ivayla Peteva u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Konačno je kompletiran i stručni štab fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a Petevu će u radu pomagati Elvir Rahimić, Adi Adilović, Slaven Musa i Almir Seferović.

Svakako da je imenovanje Rahimića u stručni štab odličan potez, a čovjek kojeg itekako cijene u Rusiji, koji je ostavio neizbrisiv trag u CSKA, za SportSport.ba je istakao da je ponosan što će biti ponovo uz reprezentaciju te da je uvijek na raspolaganju domovini.

"Upravo sam na treningu, no mogu izdvojiti koji minut. Šta da vam kažem, cjelokupna situacija je teška, čini mi se nikad teža. No, treba raditi, zasukati rukave i pokušati izvući najbolje iz narednih kvalifikacija", rekao je Rahimić za SportSport.ba i dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Vidite, ja sam uvijek bio na raspolaganju dreprezentaciji, odnosno domovini. I to se nikad neće promijeniti. Ne zanima me previše ko šta govori, ne osvrćem se na te neke priče. Neće biti lako, ali moramo biti optimistični. Uvijek sam govorio i nikada se to neće promijeniti, da ću pomoći koliko je u mojim mogućnostima. I mislim da svi moramo imati takav stav".

Podsjetimo, Rahimić je već bio u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine tako da će ovo biti i njegov svojevrsni povratak. A, ako je neko zaslužio da bude uz Zmajeve, onda je sasvim sigurno to čuveni "General".

Top Komentari

nedim_rajvosa46
Generalu svaka čast...uvijek je davao svoj maksimum i kao igrač...ali Adilović i Musa...stvarno sramota...
13 1
Brazuka
Kad si general što ne od****s peteva i vicu. Gdjesu sad navijači rekli su nece niko sa petevom hahahahahaha najsmjesnija drzava
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi