Video - V. Bernadić

Josip Ivančić zadovoljan trijumfom

Junak Plemića protiv Slobode sasvim skroman: Nebitno je ko zabija, samo neka se pobjeđuje

Midhat Šljivak

Josip Ivančić junak je pobjede Zrinjskog protiv Slobode.

Napadač Plemića je ušao na poluvremenu pri rezultatu 0:1 za goste, a zatim je zabio dva gola i asistirao je za trijumf od 3:1.

Nakon utakmice Ivančić je za SportSport.ba rekao svoje utiske o večerašnjem meču. Dugo je klub čekao na njegove golove.

"Vjerujte, ja sam još duže čekao", započeo je razgovor uz osmijeh Josip Ivančić i nastavio je:

"Prije svega mi je drago što smo pobijedili, bez obzira ko zabija. Bitno je samo da pokušamo u svakoj tekmi uzeti tri boda ako je moguće. Zbog toga sam najviše sretan".

Zadovoljan je formom u kojoj se nalazi.

"Dok sam živ i zdrav zadovoljan sam. Forma uvijek varira, malo si gore, malo si dolje. Bitno je da kao kolektiv dobro izgledamo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O rasporedu utakmica u ostatku sezone je rekao:

"Raspored može biti varljiv. Nekad misliš da ćeš pobijediti, pa izgubiš, može biti obrnuto. Svaka tekma će biti teška, gdje god se igrala. Gurat ćemo, pa kako bude".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.