Poraženi od Sarajeva

Trener Krupe nakon poraza na Koševu: Ovako na prvu smatram da smo oštećeni

Endin Čaušević

Fudbaleri Krupe poraženi su danas na Koševu od Sarajeva sa 1:0.

Bordo tim je uspio da dođe do pobjede, a jedini pogodak na meču u drugom poluvremenu postigao je Dal Varešanović.

Na press konferenciji nakon utakmice trener gostijućeg tima Siniša Mrkobrada izjavio je na kraju u kaznenom prostoru Sarajeva bila diskutabilna situacija.

"Utakmica bez izglednih prilika. Znali smo da Sarajevo ima kadrovskih problema i da su igrali bez četiri-pet standardnih igrača i kada se tome pridodaju igrači koji su otišli tokom zimskog prelaznog roka dođemo do saznanja da to nije ona ekipa od jesenas, nisu tako superiorni i ubjedljivi. To je danas bio naš motiv da pokušamo igrati otvoreno. Nismo se branili ušli smo u otvorenu igru prsa u prsa. Možda nam je malo falilo do tog boda".

"Vidjet ćemo kada pogledamo utakmicu ova jedna situacija koja se činila dosta diskutabilna u kojoj je kasnije mogao da uslijedi kazneni udarac za našu ekipu. Ovako na prvu smatram da smo oštećeni, ali vidjet ćemo šta je bilo kada pogledamo snimak i da li je to stvarno tako kako nam se učinilo u prvom trenutku", rekao je Mrkobrada.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.