Odbio ponude

Arturo Vidal ne želi da ide iz Intera

Endin Čaušević

Arturo Vidal je prošlog ljeta stigao u Inter iz Barcelone.

Čileanac je bio jedan od igrača kojeg je otpisao katalonski klub i odlučio je da karijeru nastavi u dresu Intera s kojim ima ugovor do ljeta 2022. godine.

Vidal je poprilično standardan ove sezone u dresu Intera, ali već odavno se špekuliše da bi nakon samo godinu dana mogao napustiti klub.

Iskusni veznjak se povezuje s Marseilleom, Galatom i Flamengo, no on je odlučio da odbije sve te ponude i ostane u Interu.

Vidal želi da ostane do kraja ugovora, a onda će kao slobodan igrač na ljeto 2022. godine napustiti Meazzu ukoliko mu Inter ne ponudi nastavak saradnje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.