Određen termin odigravanja meča Inter - Sassuolo

Zvanična odluka

Određen termin odigravanja meča Inter - Sassuolo

Endin Čaušević

Inter i Sassuolo trebali su igrati proteklog vikenda utakmicu 28. kola, ali je meč odgođen.

Naime, nekoliko fudbalera Intera je pozitivno na koronavirus i odlučeno je da je zbog sigurnosti najbolje da se utakmica protiv Sassuola ne igra kada je planino.

Zbog toga su čelnici Serije A odlučili da odgode ovu utakmicu, te su danas saopštili da je poznat termin odigravanja meča Intera i Sassuola.

Klubovi su se usaglasili da je 7. april termin koji odgovara za oba tima, te će ovaj meč tada biti odigran baš kao i utakmica Juventus - Napoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove dvije utakmice igraju se u istom terminu od 18:45 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi