Plavi u subotu gostuju Slobodi

FK Željezničar u dva dana igra dva prijateljska meča

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas i sutra će odigrati dvije prijateljske utakmice.

Kao što je SportSport.ba i najavio, rival će danas biti NK Kiseljak, a sutra FK Unis iz Vogošće.

Radi se o dva drugoligaša.

"Zbog obaveza A reprezentacije BiH na našem stadionu, Željo je jučerašnji trening obavio na Otoci, a danas će trening-utakmicu odigrati u Kiseljaku protiv istoimenog domaćina koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH – Zapad. Susret se igra u 16 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će i sutra odigrati trening-utakmicu, a protivnik će biti ekipa FK UNIS Vogošća koju s klupe predvodi legendarni fudbaler Željezničara, Dželaludin Muharemović", istakli su sa Grbavice.

Željezničar naredni premijerligaški meč igra u subotu u Tuzli sa Slobodom sa početkom od 15 sati. Direktan prenos obezbjeđen je na MOJA TV.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.