Promijenjen termin utakmice Sloboda - Željezničar

Duel se igra ipak u subotu

Promijenjen termin utakmice Sloboda - Željezničar

E. Škorić

U petak, 2. aprila, vraćamo se premijerligaškim dešavanjima.

Reprezentativna pauza trajat će još nekoliko dana, a onda se vraća na scenu klupski nogomet. Što se Premijer lige tiče, bili su poznati termini utakmica za naredna tri kola.

Međutim, jasno je da će doći do određenih promjena zbog ovih ili onih razloga, pa je tako u 24. kolu Premijer lige došlo do promjene termina odigravanja meča na Tušnju.

Prvobitno je utakmica 24. kola Premijer lige BiH između Slobode i Željezničara trebala da se odigra u petak od 18 sati, ali će ipak biti igrana u subotu u terminu od 15 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije zvanično, ali navodno bi duel Sarajeva i Širokog umjesto u subotu od 19 sati, trebao da se odigra dan ranije, odnosno u petak.

Premijer liga, 24. kolo:
Krupa - Tuzla subota 15 sati
Sloboda - Željezničar subota 15 sati
Mladost - Zrinjski petak 15h
Radnik - Borac petak 18h
Olimpik - Velež ponedjeljak 18h
Sarajevo - Široki petak 19h (?)

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gogs
Uskrs jbte kakvih ovih ili onih
2 0
starigrad
To je brko naštimo da lakše izgubi. Reći će:Spremali smo se dan kraće
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi