Tuzlake očekuje borba za opstanak

Sloboda u finiš sezone ulazi sa tri nova imena?

Haris Zilić

FK Sloboda će do kraja sezone u PLBiH voditi borbu za opstanak, a kako stvari stoje tuzlanski tim u finiš sezone će ući jači za tri nova imena.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, nova imena u redovima Tuzlaka bi trebala biti Adi Terzić, Nemanja Ilić i Bojan Đorđić.

Terzić (23) je defanzivac koji može igrati i na pozicjima beka i štopera. Cijelu karijeru je proveo u Švedskoj igrajući za Mjjalby, Syrainsku, Dalkud, a ima i sedam nastupa za U19 tim Švedske.

Nemanja Ilić ima 28 godina, također je defanzivac. Odlične partije je pružao u Bačkoj i Rabotničkom, a zadnji angažman je imao na Tajlandu.

I konačno 26-godišnji Bojan Đorđić je posljedni angažman imao u češkoj Opavi, a prije Opave nosio je dres Slovana, Taborskog, Varnsdorfa, a karijeru je počeo u BiH u ekipi Modriče. Igra na poziciji krila i ofanzivnog veznog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.