Još se i naljutio na njega

Španci se prisjetili kako je Ronaldo 2012. godine "ukrao" gol Higuainu protiv Osasune

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je prema mišljenju mnogih najbolji golgeter u historiji fudbala.

Ronaldo ima veliku želju da postigne gol na svakoj utakmici na kojoj igra i ne bira način kako će doći do toga.

Upravo zbog toga je Ronaldo znao biti na meti kritika kada je slavi golove svojih saigrača, a jednom je čak "ukrao" pogodak Gonzalu Higuainu dok su zajedno igrali u dresu Real Madrida.

Naime, to se desilo 2012. godine na meču Osasune i Real Madrida kada je Higuain zaobišao golmana domaćih i samo je trebalo da zabije pogodak, ali mu je Ronaldo zasmetao jer je on htio biti strijelac, te je lopta na kraju završila iza granica terena.

U ovoj situaciji Ronaldo se čak ljutio na Higuaina što mu je zasmetao, ali snimak je pokazao da on nije trebao smetati Argentincu koji njega nije mogao ni vidjeti u toj situaciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.