Cristianov potez za pamćenje: Poruka zvijezdi Barcelone je oduševila sve
Foto - EPA

Veliki je čovjek Portugalac

Cristianov potez za pamćenje: Poruka zvijezdi Barcelone je oduševila sve

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je dosta puta pokazao da nije samo vrhunski fudbaler već i veliki čovjek.


Iako ga mnogi smatraju egoistom, Cristiano je daleko od toga, a kakav je čovjek najbolje pokazuje današnja objava.

Mladi napadač Barcelone Ansu Fati se odavno muči sa povredom koljena. Oporavak ne ide baš najbolje i njegovo stanje je zabrinulo mnoge navijače ovog kluba.

Ipak, nakon posebnih pregleda očekuje se kako će Fati maksimalno biti spreman za narednu sezonu, a poruku podrške mu je uputio upravo Ronaldo.

Zvijezda Juventusa je na Instagramu podijelila video treninga mladog napadača i uputio mu je podršku.

"Idemo Ansu. Vrati se brzo. Samo naprijed".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaista sjajan potez Ronalda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cccccc
E sigurno će ovo promjeniti činjenicu da nije egoista hahaha ajd ne mlatite gluposti. Lik se ni ne raduje kada mu suigrač postigne gol, kod svakog gola ističe samo sebe, a pogledajte messija koji se uvijek prvo zahvali suigraču na asistenciji. Ronaldo je tip osobe koja bi više voljela da izgubi utakmicu alid a on postigne gol, nego da mu tim pobjedi bez njegovog postignutog gola. Nikad neću zaboraviti onu utakmicu kada je tražio od sudije da poništi gol benzemi da bi njemu svirao penal i da bi on dao gol. I poslije kažete da nije egoista hahah jok eto ja sam.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi