Željezničar opet izgubio

Osim: Primili smo gol iz jedinog napada Slobode

Admin Čaušević

Željezničar je opet izgubio na Tušnju. Sada od Slobode i to s 1:0.

Amar Osim je u prvoj izjavi poslije utakmice kazao da Plavi s Grbavice mogu žaliti za propuštenim prilikama.

"Mislili smo da ćemo igati na normalnijem terenu gdje će onaj koji zabije prvi gol imati prednost, prije gola Slobode, imali smo dobrih, odličnih i jednu nevjerovatnu priliku, primili smo gol iz jedigno napadana Slobode", kazao je Osim za Moja TV te nastavio:

"Poslije toga se malo unijela nerovza, misliš da je sve protiv tebe i protivnici i bogovi fudbala, ali zadnji pas, centaršut, šut uvijek se nešto ispriječi, imali su spretnost i sreću jer smo i u drugom poluvremenu nastavili igrati korekno, kroz glavu prolaze svakave stvari...", završio je Osim uz zaključak da ako ne postigneg gol ne možeš ni pobijediti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.