Obavljene posljednje pripreme

Iznenađujući gost na treningu Veleža, Rođeni meč s Olimpikom dočekuju u karantinu

Admin Čaušević

Tačku na i u 24. kolu Premijer lige međusobnim duelom na stadionu Asim Ferhatović Hase stavit će Olimpik i Velež.

Velež je na stadionu Rođeni danas obavio posljednji trening uoči utakmice s Vukovima i putovanja za Sarajevo.

Mostarci sutrašnji duel očekuju uz dosta optimizma i vjeruju da mogu doći do punog plijena te tako iskoristiti "kikseve" direktnih konkurenta u borbi za Evropu.

Feđa Dudić će na raspolaganju imati praktično cijeli sastav. Izuzetak su povrijeđeni, a ujedno i suspendovani Obren Cvijanović te Slaviša Radović koji od ranije ima problema s ključnom kosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radović je u ulozi "nenajavljenog gosta" prisustvao današnjem treningu, a kako smo uspjeli saznati sutra će imati novu kontrolu koja će pokazati kada bo mogao nazad na teren.

Inače, Veležova ekspedicija će danas put Sarajeva, a sutrašnji meč na popularnom Koševu će dočekati u karantinu. Utakmica se igra od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.