Olimpik odradio trening pred Velež, u timu dobra atmosfera

Vukovi traže bodove spasa

Olimpik odradio trening pred Velež, u timu dobra atmosfera

Samir Mlaćo

Fudbaleri Olimpika obavili su jutros trening u sklopu priprema za susret protiv mostarskog Veleža.

Vukovi su reprezentativnu pauzu iskoristili kako bi se regenerisali, ali i dodatno uigrali za sve napore koji im slijede u narednim utakmicama.

Šef stručnog štaba Slavko Petrović zadovoljan je kako ekipa radi na treninzima, a posebno ga raduje činjenica da na raspolaganju ima sve fudbalere na koje računa za predstojeću utakmicu.

Ni kiša koja danas pada u našem glavnom gradu nije poremetila planove stručnog štaba, a odlična atmosfera na treningu pokazatelj je trenutnog stanja u taboru sarajevskog premijerligaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Olimpika i Veleža igra se u ponedjeljak od 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelikiMislilac
Olimpik je opasan. Petrovic zna sta radi. Ovdje ce se morat dat 100%. Mi smo poznati po euforiji i upisivanju bodova unaprijed. Ovdje ne bih Veleza uopste stavio u ulogu favorita. Ovo nam je prekretnica za Evropu. Jako Rodjeni, ko da s Mancesterom igrate!
7 0
2323
1-0 ..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi