Zeničani su pustili u prodaju ulaznice za naredni duel protiv Vareša

Zeničani u subotu igraju na Bilinom polju

NK Čelik pustio u prodaju simbolične ulaznice za duel protiv Vareša

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sigurno gaze ka višem rangu, a nakon 11 odigranih utakmica u Kantonalnoj ligi ZDK upisali su 11 sigurnih pobjeda.

U narednom kolu u subotu u okviru 12.kola Kantonalne lige ZDK na Bilino polje stiže ekipa Vareša, te se očekuje novi trijumf izabranika Pavlea Skočibušića.

Za ovu utakmicu rukovodstvo kluba pustilo je u prodaju ulaznice po simboličnoj cijeni od 5 KM. Ulaznice se mogu kupiti u Fan shopu na stadionu Bilino polje, svaki radni dan u periodu od 09:00 do 17:00 sati.

Pred Čelikom je dug i težak period oporavka i vraćanja kluba na staze stare slave, ali rukovodstvo kluba je na pravom putu i potrebna im je još veća podrška Grada, kantona, ali i privrednika iz Zenice i okoline.

Sigurno da će svaka kupljena karta, odnosno prihod za ovu utakmicu dobro doći Upravi kluba u stabilizaciji i ispunjavanju svakodnevnih obaveza koje klub ima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.