Spreman na sve

AS otkrio šta je Pique jutros uradio da bi mogao večeras igrati u El Clasicu

Endin Čaušević

Real Madrid i Barcelona večeras igraju veliki derbi na stadionu Alfredo Di Stefano.

El Clasico se igra večeras od 21 sat i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenje jer borba za titulu prvaka Španije odavno nije bila interesantnija.

Igrači Barcelone jutros su otputovali za Madrid, a u avionu se našao i Gerard Pique koji se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede koljena.

Pique je trenirao s ekipom prethodnih dana, ali je jasno da nije još uvijek 100% spreman. No, on je odlučan da učini sve kako bi večeras zaigrao protiv kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, madridsi AS objavio je da je Pique čak primio injekcije i tablete za bolove kako bi mu koljeno večeras izdržalo. No, jasno je da bi mogao pogoršati povredu ukoliko zaigra, a konačnu odluku donijet će Ronald Koeman.

Također, poznate su i kvote za El Clasico koje trenutno idu u korist Katalonaca, a njih možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.