Velež protiv Sarajeva

Bogdanović: U utakmicu sa Sarajevom ulazimo kao i svaku drugu, želimo pobjedu

Edmir Škorić

Velež će u ponedjeljak ugostiti Sarajevo u derbiju 25. kola Premijer lige BiH.

Mostarci se nadaju dobrom rezultatu protiv aktuelnog prvaka i lidera Premijer lige, a prije meča izjavu za SportSport.ba dao je golman Slaviša Bogdanović.

"Utakmica sa Sarajevom sigurno će biti komplikovana i zahtjevna. Što se tiče ekipe Sarajeva, prvi su na tabeli. Oni su šampioni i polako ulaze u formu. Ušli su malo slabije u drugi dio sezone, bilo je promjena u timu, treba to da se uigra", rekao je Bogdanović, dodavši:

"Bez obzira ko nam je protivnik, Olimpik ili Sarajevo, mi istim žarom ulazimo u utakmicu. Pokušat ćemo osvojiti tri boda jer jedino tako možemo da idemo ka cilju, a to je plasman u Evropu".

Jesi li zadovoljan svojom formom?

"Mogu biti zadovoljan prošlom utakmicom, mislim da sam korektno branio, samo mi je žao što sam primio taj gol iz penala u nadoknadi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež bez nekoliko važnih igrača sutra.

"Nemamo toliko širok roster da nadomjestimo četiri igrača, ali šta ćemo, moramo se skupiti i što bolje odigrati i bez njih".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.