Velež u meč sa Sarajevom ulazi značajno desetkovan

Rođeni obavili posljednji trening

Velež u meč sa Sarajevom ulazi značajno desetkovan

A. Čaušević

Velež je na stadionu Rođeni obavio posljednji trening pred meča 25. kola Premijer lige u kojem će dočekati ekipu Sarajeva. 

Bit će to susret od velikog značaja za obje ekipe, posebno domaćinu koji se bori za izlazak na euroscenu, dok će sigurno i gosti tražiti pozitivan rezultat.

Velež će u tzv. prvom derbiju Bosne i Hercegovine biti oslabaljen za neigranje čak četvorice igrača iz startne postave.

Obren Cvijanović je odradio suspenziju, ali se nije oporavio pa Feđa Dudić neće moći računati na svog najboljeg strijelca.

Za sutrašnji meč neće konkurisati ni odlični "univerzalac" Mehmed Ćosić koji je trenirao individualno zajedno sa Cvijanovićem.

Slaviša Radović je povrijeđen od ranije, ali nije propustio priliku da podrži saigrače pred važnu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapiten Denis Zvonić je protiv Olimpika zaradio treći žuti karton tako da će protiv dvostrukog uzastopnog šampiona biti suspendovan.

Inače, posljednji trening Rođenih protekao je očekivano u dobroj i vedroj atmosferi. Utakmica Velež - Sarajevo igrat će se sutra od 18 sati, a pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

unioni
Sretno rođeni, od manijaka guzite debile
4 10
Sarbit2019
Desetkovan ne desetkovan nece pobjediti !
9 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi